Monday, May 24, 2010

Sil Baştan...

Babam hep derdi..Erkek milletine yüzünüzü bi çevirin yapmadığını bırakmazlar..Diyodum yok ya severlerse..Hepsi yalan be..Sevgimiz küçük görüldü,yalancı köpek bile olduk..Son şahıs hayatıma bi nokta koydu.Bana zerre değer vermeyip aşağlayanı niye kale alam ki..Yapmadım değil önceden,niceleri gömmüşüz biz bu yüreğe..Zor ama imkansız değil..Artık kimsenin üzmesine ne bu yürek dayanır ne bu beden..Bu arada hasta da oldum.köh köh öksürüyom :(..Şalterlerim atıyo sarhoş gibi geziniyom sokağa çıkınca ..Bugüne de law and ethicsten midtermüm var..Adam geçen hafta ertelemişti bugüne yapar heralde..Rapor alcaktımda..Dedim bide onla mı uğraşan bi daha..Gir çık napak..Yarına da iki presentationım var ne pok yices bilmem ikiside final yerine geçiyo ..Neyse ben çalışam..Herkese iyi bir gün geçirmeleri dileğiyle hoşçakalın..

Saturday, May 22, 2010

Ve terkedildim bi başıma...

İniş çıkışlarla dolu bi hayat..Ben bi kez düştüm kalkamıyorum artık..Kimsem kalmamış be..Kardeşim desem arkamdan vurur arkadaş desem daha bi beteri.Hiçkimsem olmasın be böyle olacaksa..İçimde kopan fırtınaları kimse bilmez bilemez..bilecek olsalar bile umursamaz oralı bile olmazlar.Bi şeylere ulaşmaya çalıştım..Ulaşınca sevindim çok hemde..ama hiç mutlu olamadım ki..Hepsi geçip gitti yada alındı ellerimden..Buralardan gideceğim günü artık iple çekiyorum..çünkü dayanamıyorum..Sol göğsümde taşıdığım taş değilki ..Herkesteki gibi bendekide etten kandan..Ben nolursa olsun kimseye etmicem bedduamı..Akıllanırlar belki kimbilir..Çok efkarlıyım be canım kafa dağıtak biraz ..hadi eyvallah..

Saturday, May 8, 2010

SONUNDA HAFTASONU GELDİ BE YAAA!!

Günüm her zaman ki gibi çok yorucuydu yav..Kendimi hiç bu kadar güçsüz hissetmedim..Neden kaynaklanıyo bilmiyorumda miğdemde ne varsa dışarı atmak istiyorum. Galiba çok düşünüyorum yada kaç gündür düzgün uyuyamadım ondan belki de.. Sınav vardı ya işte fena değildi yav.Zaten apartopar çıktım 9 : 30 da o kadar da yorgundum bi zahmette iyi geçsin dimi xD Herneyse ondan sonra okulda öyle bişiler yaptım biraz sohbet falan filan derken zaman ilerlemiş.Aklıma gelmişken bişi anlatam sizlere..Ders çıkarmak isteyen çıkarır.Bi adam kalkıyo bi kızı çok sevdiğini,onun için herşeyi yapabileceğini iddia ediyo e tabi umutta veriyo..Sonra hiçbişi olmamış gibi ortadan kayboluyo ve başka kızla çıktığının farkına varıyo bu kız..Bunlar mutlu mesut geçiniyo ama her ne hikmetse bu yüzsüz birden sevdiğini iddia ettiği kıza özel sorular soruyo ve konuşmak istediğini az çok beyan ediyo..Bu kızda ayrıldıklarını anlıyo ve adamın ne dolaplar çevirdiğini kendisinden daha çok bu kız biliyor..E gızlar eğer sahip olduğunuz yada taşıdığınız şeyleri kaybetmek istemiyosanız o zaman yüz vermeyeceniz erkek milletine..sonra tepenize binerler..O kadar da aptallar ki garantiye alır gibi içiolar mıçıolar sonra ayaklarına kapanıolar asıl sevdiğim dediği kızların...Genelleme yapmak doğru mu bilemem ama hepimiz biliriz ki istisnalar kaideyi bozmaz.Çoğunun derdi kullanabilmek yada yanında taşıdığı insanı öbürkülere sergilemektir.Daha bi çok neden varda..Neyse ya kusura bakmayın birinden duydum moralim bozuldu..ama YARIIIN CUMARTESİİİİİ =)) oooh gözlerimi kapatıp paşalar gibi uyicam inşallah!!!hadi iyi geceler..çüüz

Friday, May 7, 2010

Bir Yorucu Gun Daha...

Gune guzel basladim ama maalesef sonradan moralim bozuldu bazilari yuzunden..Matlabden hic bahsetmicem. Sonra eve geldim uyuya kalmisim 9 a kadar iste.Sonra iki film bitirdim iyi oldu ama haftanin stresini azda olsa attim gibi..Ama varya hakkat son haftadir gecelerim gunlerime gunlerim gecelerime girdi. Cok yoruluyorum az geliyo 3 saatlik uyku artik. Gece 1 mydi neydi bi msn e girem didim o slm bu slm derken 3 olmus ya ooff yarina da 10 bucukta midtermum var bakam napcez. Ben en iyisi yatiim sabah erken kalkip dus alip guzel guzel hazirlanmam lazim.Hoca bana baya bi kiyak gecti..Sukur kimsenin haberi yok.. Yoksa kiskancliklarindan bi yerlerini yirtarlar. Neyse cenem dustukce dusuo. Iyi gecelerr!

Thursday, May 6, 2010

Güne güzel başlamak...

Herkese günnaydııın ! Geceleyin korka korka uyuya kalmışım :)) 4te kalkabildim elhamdülillah..şimdi 2.essayi yazıom işte..hava aydınlandı baya..kuşlar ötüyo geceden eser yok valla xD birazcık daha yazam hazırlanmaya başlicam..nede olsa 9da dersim var..hiç gitmek istemiyorum da neyse..ayy karnım da gurulduyo iki saattir guur guur..ben bişiler yemeye gidem bari..sonrada vitaminimi aliim ;) sonracığıma didiğim gibi hazırlancam..inşallah aksi bişi çıkmaz da şu essayleri verip yarına midterme girebilirim..neyse çok konuşmiim .herkese güzel bir gün geçirmesi dileğiyle iyi günler diliorum..hoşçakalıın !
=)

Mayısın ortasında fırtına ve yine yağmur x(

Işığı kapatmıştım yatmak için..malum sabah 4te kalkıp ödevleri yapmam lazım..2 saat uyicaktım ama çok korktum ya :( dışarda fırtınalar kopuyo,çatıdan odadan heryerden tıkır tıkır sesler geliyo..rüzgar öyle bi esiyo ki oda bile sallanıyo.boşuna balkandan gelen soğuklar dememişler.ulan mayıs oldu hala yağmur fırtına.ilkbahar geldi sevindik bir anda yine fırtınalar başladı.neyse bişiler yazınca iyi oldu ya.ben yatam .4te kalkmam lazım..ooof anaaaaaaaaaaaaam yine gürledi..bu rüzgarında var yaaaa ...bi duruyo heh tamam diom sonra yine başlıo şimdiki gibi..neyse gözlerimi kapatmadığım sürece kendimi yiyom ya..inş uyuyabilirim.hadi Allaha emanet olun..iyi geceler.papay!

Tuesday, May 4, 2010

Yorucu günler..

Dün gece research paperını bitirene kadar canım çıktı yahu..Önceki gecelerin uykusuzluğu olunca bi de başım çok ağrıdı yavv..Anlicağınız çok yoruluom ya :( Okul öyle böyle bitti de..dışarısının havası da yaramadı.eve gidem didim daha da azıttı.sonra yaktım bi ciğara beynimdeki hücreler nefes aldı beeah xP Şincikte 3 dane essay yazcas ya..sonra işin yoksa linear algebra ödevi sonra da work analysis bilmem ne ödevini ALLAHIIIIM delürecem zıbıtmasam iyidir..yine uykusuz kalacam ya :( neyse çok gonuştum ben başlayam yoksa uyuya galacam hiçbişi de yapamicaam !
Hajde iyi geceler..!


x(

Karmaşık..

O yalnız geceler...Eskinin hüznü,açtığı derin yaraları ve yarınların bırakacağı izleri fısıldar sana..Acı verici..Ağlatır belki de..Umutsuzluğa kapılır,sızlar kalbin derinden..Bir an yenik düşeceğini sanarsın, ta ki o perde aralanıncaya kadar..
Onca zorlukları aşıp onca mesafeyi katedip o yolda ayağımıza takılan sadece bir küçük taşa aldanarak hikmetindeki hayrı düşünmeden koşar adımlarla iki yolun başlangıcına geri dönmek ..Belki de bunun akılsızca olduğunu bilerek..Kaldırmaktan korktuğumuz o taş..Geri başlangıca dönüp öbür yolun ,güzel görünen tuzaklarına aldanıp bir ezeli düşmanın gölgesiyle yola devam etmek..Ta ki titrediğini,üşüdüğünü farkedene kadar..yine başa geri dönüp o hak yola korkusuzca ve kararlı adım atarsın..ve onca mesafeyi yine katedip önüne çıkan daha büyük bir taştan bu sefer kaldırmaktan üşenip geri vitese takarsın..Ne acizliktir bu oysa..
Bu yolda karşılaştığın onca güçlüklerin hikmetini bilerek tekrar ve tekrar geri dönmek sabit ilerleyememek..Bir adım atacağın yerde on adım geri gitmek.Tekrar ve tekrar.Aralanan perdeden görüp ama görememek..
Ve bir zaman gelir ki çok bitkin düşer insan günden güne omuzlarında ağırlaşan o yük kör eder gözlerini verir artık düşmanına koz ..Asıl kör de böyle olursun ya....
Ama biliyorum ki kalbinde hep var olan güç seni bırakmaz galip gelmeni ister..Kazanırsın eğer o güce sırtını dayarsan..Ve bununla aşarsın bir çok engeli...

Allah bizleri Ona layık bir kul,Peygamber Efendimize layık bir ümmet eylesin..

Amin..