Thursday, June 17, 2010

Kandiliniz mubarek olsunn..

Ve 2 Final de bitiiiii :) Dun l.a. vardi ya baya calistim gece sabah okula gittim arkadasta calistirdi baya ama sinava gelince paso unuttum ya heyecandan yine bosta birakmadim ama ..neyse ki bugun ki sinav fena degildi ya ama bi kandil diye niyetlendim cok yoruldum ya saat 7 ve ben harbiden kapish finito oldum.nasil bi sicaklik bilmem ki sogugu ozledim valla billa =( neyse ben uyumaya calisayim yoksa bu saatler geecmezzz hadi cuuuz !

Tuesday, June 15, 2010

LA FinaL !

Cok stresliyim.yarina linear algebradan finalim var ve anca bitti odev isi.okuz kizin tekide soz verdi review sorularını vercem die telini kapatmis ulasamiom ya :@:@:@ bosnaklarin ipiyle kuyuya inilmez zaten..! biraz tikinip calismaya baslasam ii olucaq neler cikio hicte bilmiorm ah su kizzlarrr!bundan yuksek almassam ..... !! su havalarda iice azıttı walla billa insanın donsuz çıkası geliyir xD neyse snra yine yazarum hadi cuuzz!

Sunday, June 13, 2010

Finallleerr !

Yine bir pazar gunu..Finaller bu hafta basliyo ya x( bakalm napcaz netcez ..cokta korkuom haci yav bazi derslerim tamamen finale bagli ve ben daha calismaya baslamadim neyse dersleri birakak.yav havalar burda iyyrenc sicaklasti resmen sicak esiyo turkiye bile daha bi iiymis pooof paso terliyom abi.canim da cok sikiliyo.aslinda odev bitirmem gerekiyo ama walla cok sicak insanin hicbisi yapasi gelmiyo.neyse ben cok konustum.su finallerden kurtulaym 10 paket kina alicam :D hadi cao cao xD

Monday, June 7, 2010

BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

Soyle gunun ozetine yapam. Bbacik sagolsun transfer isini halletmis cok sevindim sabah arad isteSonracigima sunum carsambaya ertelendi law and ethicsten cok kotu aldim haketmememe ragmen.itiraz ettim ama pek ise yaramadi.iii baska baskaa....hi yarina presentationim var iste ayni zamanda odev yetiscek bi de parfum almak istiodum ama..ertelesem iyi olacak.neyse benden simdilik bu kadar.Saglicakla kalin .cuuuz =)

Of yine hafta basi :(

Dun betulun mezuniyeti vardi, bahsetmistim. icerisi baya sikici ve bogucuydu.bide okullarini 3 saat tanittilar haci ya, bi an once kep firlatilsada gitsek diye bakioduk yani xD eve baya yorgun geldim nete fln takilam didim baktim 5 olmus saat direk yattim sonra 1 de kalktim iste ..baktim babacik gelmuss ama benim parfumum gelmemiiiiiiis ..! burdan halletcem ama bakalim. yarinda sunum var iste onu yetistirmeye calistim odevlerimi daha yapmaya baslayamadim.sincik balkonda betusle misir-cay keyfu yapacaz :)) sonra ben odev basina. ne giysem acaba yariiin..iiii neyse karar veruruk yarin . yine cok konustum ben balkona kacarr cuuuz =)

Saturday, June 5, 2010

Stres dolu günler..!

Uf be amma olmuş yazmayalı.yav stresten geberecem.okuldan bokluk çıkarırlar dışardan bokluk çıkarırlar ammmaaan..valla billa bıktım.kendimi yarın ki mezuniyet balosuyla motive ediyom yakıcaaam ortalığı yakıcaaamm :P yağmur yağmaz inşta ıslanmayıs..neyse ben projeye bi kaç el atayım malum iş başa düştü :P neyse hadi görüşürük..cao cao ! xD